Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.

Passie VOOR DUURZAAMHEID

Mycoproteïne bevat veel eiwit en voedingsvezels, weinig verzadigd vet en is vrij van soja. Kruiden en specerijen zorgen voor een lekkere smaak. Voor de vervaardiging gebruiken we een gistingsproces dat vergelijkbaar is met dat van bier of yoghurt. Zo voorzien we in de behoeften van een klantenkring die miljoenen consumenten telt.

Het mooiste van onze maaltijden is dat ze vegetarisch zijn. Daarnaast zijn ze perfect voor mensen die gewoon gezonder willen eten. 


BETER VOOR MENS EN PLANEET

Quorn-producten worden gemaakt van mycoproteïne. Mycoproteïne is een gezond, uitgebalanceerd eiwit zonder vlees, dat van nature weinig verzadigd vet en veel eiwit en vezel bevat. Quorn producten hebben dezelfde smaak, vorm en textuur als vlees. Perfect dus als u minder vlees wilt eten of als u gezondere varianten van uw alledaagse favorieten wilt creëren.

Aanbevolen door artsen, voedingsdeskundigen
en hartstichtingen
overal ter wereld

ONZE CEO AAN HET WOORD

De missie van Quorn is eenvoudig: consumenten helpen minder vlees te eten. De ethische, gezondheids- en milieuvoordelen van Quorn producten betekenen dat maatschappelijk verantwoord ondernemen de leidraad vormt bij al onze activiteiten.

Kevin

Milieuzorg staat hoog in ons vaandel,
van de akker tot op
uw bord.