Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.

Recepten voor IEDEREEN

Recept voor Crespelle à la Milanese met Spinazie

serves
Per portie 4
cooking time
10 minuten
serves
435 * Per portie
serves
4.6g Verzadigd vet * Per portie

Ingrediënten

  • 175g Quorn stukjes
  • 8 flensjes
  • 250g spinazie
  • 4 eetlepels soja room
  • 1 ui
  • 1 teentje look
  • kerriepoeder
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels geraspte kaas
  • peper en zout
  • (frisse salade)

Recept

  1. Pel en snipper de ui en de look fijn en bak ze in een pan. Neem de helft uit de pan en zet opzij.
  2. Voeg bij de andere helft look, ui, olie en de gewassen spinazie bij. Dek af.
  3. Laat op hevig vuur 1 minuut garen.
  4. Roer om en dek opnieuw af.
  5. Giet dan in een vergiet om het overtollige vocht te verwijderen.
  6. Giet de spinazie in een schotel en meng er room onder. Breng op smaak met peper, zout en kerriepoeder.
  7. Bak ondertussen de Quorn Stukjes goudgeel in 1 eetlepel olie.
  8. Voeg bij de spinazie en meng er de kaas bij.
  9. Verdeel over de flensjes en schik de rolletjes in een ovenschotel.
  10. Druppel er de rest van de olie over en schuif 4 minuten in een goed voorverwarmde oven.
  11. Dien warm op met een frisse sla.

Print recepten
Andere recepten