Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.

Recepten voor IEDEREEN

Pittige Bonenchili Met Quorn

serves
* Per portie

Ingrediƫnten

  • 400g Quorn fijngehakt
  • 2 el plantaardige olie
  • 250g gesnipperde ui
  • 50g knoflookpuree
  • 10g chilipoeder
  • 5g gemalen komijn
  • 5g gemalen koriander 800g tomatenblokjes uit blik 15g tomatenpuree
  • 350ml groentebouillon
  • 250g paprika in kleine blokjes
  • 5g suiker
  • 500g gemengde bonensalade uit blik (uitgelekt)
  • verse gehakte peterselie om te garneren

Recept

  1. Verhit de olie in een grote pan en fruit de ui en de knoflook in 3 à 4 minuten zacht. Voeg het chilipoeder, de gemalen komijn en koriander toe en laat 2 minuten meebakken.
  2. Voeg het Quorn fijngehakt, de tomatenblokjes, de tomatenpuree, de groentebouillon, paprika en suiker toe en laat 20 minuten zachtjes sudderen.
  3. Proef de saus en voeg eventueel peper en zout toe. Voeg de gemengde bonensalade toe en warm het gerecht door totdat het door en door heet is.
  4. Garneer vlak voor het opdienen met de peterselie
Print recepten