Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.

Recepten voor IEDEREEN

Aziatische Roerbakschotel met fijngesneden Courgette en Quorn Stukjes

serves
Per portie 4
cooking time
10 minuten
serves
217 * Per portie
serves
4.0g Verzadigd vet * Per portie

Ingrediënten

  • 250 g Quorn Stukjes
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 3 eetlepels rijstwijn
  • 1 eetlepel ahornsiroop
  • 1 eetlepel verse gember, fijngesneden
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 2 courgettes, in dunne slierten gesneden met een courgettesnijder of dunschiller
  • 1 wortel, geschild en gesneden in luciferhoutjes
  • 2 lente-uitjes, gesneden
  • 125 g peulen, in de lengte doormidden gesneden
  • 2 paksoi, in stukken gescheurd
  • 2 eetlepels ahornsiroop
  • 2 eetlepels yuzu (indien niet verkrijgbaar, gebruik 2 delen mandarijnensap en 1 deel grapefruitsap)

Recept

Maak de marinade door alle marinade-ingrediënten te mengen in een kom. Roer de Quorn Stukjes erdoor, dek af en laat 20 minuten afkoelen in de koelkast.

Verhit de plantaardige olie en bak de gemarineerde Quorn Stukje in 4-5 minuten. Haal ze uit de pan en houd ze warm.

Roerbak in dezelfde pan de courgettesliertjes en andere groenten in de kokosolie gedurende 4-5 minuten tot ze zacht zijn.

Verdeel de groente over de borden, leg de Quorn Stukje erop en besprenkel met de dressing.

Print recepten
Andere recepten