Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.

Recepten voor IEDEREEN

Recept voor Vegetarische Caponata met Fijngehakt

serves
Per portie 4
cooking time
25 minuten
serves
211 * Per portie
serves
1.2g Verzadigd vet * Per portie

Ingrediënten

  • 175g Quorn Fijngehakt
  • 1 ui
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 2 tomaten
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 2 eetlepels rozijnen
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • 3 eetlepels witte wijnazijn
  • 3 eetlepels suiker, peper en zout naar smaak

Recept

  1. Snijd de aubergine, de courgette en de tomaten in blokjes.
  2. Snipper de ui en stoof in de olie aan.
  3. Voeg er de aubergine bij en laat gedurende 5 minuten onder voortdurend roeren garen.
  4. Voeg er dan de tomaten en de courgette bij.
  5. Roerbak nog 2 minuten.
  6. Voeg er dan het Quorn Fijngehakt bij en roerbak gedurende 2 minuten.
  7. Roer er dan de pijnboompitten, de rozijnen en de peterselie bij. Breng op smaak met azijn, suiker, peper en zout.
  8. Giet in een schaal en laat op kamertemperatuur komen.

Print recepten
Andere recepten