Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.

Recepten voor IEDEREEN

Recept voor Farfalle Salade met Notensla en Balsamicoazijn

serves
Per portie 4
cooking time
20 minuten
serves
356 * Per portie
serves
1.8g Verzadigd vet * Per portie

Ingredi├źnten

  • 175g Quorn Stukjes
  • 1 ui
  • 1 teentje look
  • balsamicoazijn
  • 250g farfalle
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 rode en 1 gele paprika
  • 4 kleine porties notensla (roquette)
  • peper en zout

Recept

  1. Ontpit de paprika’s en snijd ze in reepjes of blokjes.
  2. Pel en snipper de ui en de look zeer fijn.
  3. Neem de helft van de ui en de look en laat stoven in een pan.
  4. Haal de helft van die bereiding uit de pan en zet weg.
  5. Voeg de Quorn in de pan toe en bak tot de Quorn mooi goudgeel is.
  6. Giet in een slakom.
  7. Kook de pasta beetgaar in veel water en giet af.
  8. Giet ondertussen ook de achtergehouden ui en look, samen met de blokjes paprika, in de pan en stoof gedurende 5 minuten tot ze beetgaar zijn.
  9. Breng op smaak met peper en zout en giet ze in de slakom met de Quorn en de pasta.
  10. Snipper de notensla grof en voeg toe in de slakom.
  11. Meng alles en breng op smaak met peper en zout.
  12. Werk af met enkele druppels balsamicoazijn.

Print recepten
Andere recepten