Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.

Recepten voor IEDEREEN

Geroosterde Quorn Filetreepjes met verse Spinaziesalade, Amandelen, Avocado en Tomatensap

serves
Per portie 4
cooking time
25 minuten
serves
504 * Per portie
serves
6.4g Verzadigd vet * Per portie

Ingrediƫnten

  • 400 g verse spinazie
  • 80 g amandelschaafsel, geroosterd
  • 1 avocado
  • 280 g geroosterde Quorn Filetreepjes (2 pakken)
  • 100 ml tomatensap
  • 100 ml extra vergine olijfolie
  • Zout, naar smaak toevoegen
  • Peper, naar smaak toevoegen

Recept

Was de spinazie in koud water en laat goed uitlekken.

Verwarm een kleine eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de geroosterde Quorn Filetreepjes goudbruin.

Meng ondertussen het tomatensap met een eetlepel olijfolie, zout en peper en roer alles goed door. 

Schil en snijd de avocado en laat deze tot gebruik liggen onder een stukje vochtig keukenpapier.

Maak de borden op: verdeel de verse spinazie over de borden, leg hierop de geroosterde Quorn Filetreepjes en garneer met de amandelen en avocadopartjes.

Besprenkel met het mengsel van tomatensap en olijfolie.

Print recepten
Andere recepten