Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.

Recepten voor IEDEREEN

Mexicaanse Roerbakschotel met Quorn™ Roerbakreepjes Gekruid

serves
Per portie 4
cooking time
20 minuten
serves
* Per portie

Ingrediënten

  • 1 pakje Quorn Roerbakreepjes à 175g
  • 300g Witte rijst
  • 30ml (2 eetlepels) olie
  • 1 ui, in stukjes
  • 1 rode paprika, in stukjes
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 rode peper, in ringetjes
  • 75g Kidney bonen of Black Eye Beans
  • 75g Mais
  • 2 tomaten, in stukjes
  • 60ml (4 eetlepels) kokosmelk
  • 45ml (3eetlepels) verse koriander, of 1 eetlepel gedroogde korianderblad
  • zout en vers gemalen zwarte peper
  • indien gewenst een paar druppels tabasco

Recept

  1. Kook de rijst volgense de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in stukjes, verwijder de pitjes uit de rode peper en de paprika en snijd ze in ringetjes en stukjes.
  2. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui, roer de rode paprika , de rode peper en de knoflook erdoor en laat het geheel 5 minuten garen.
  3. Roer de Quorn Roerbakreepjes erdoor en laat het 5 minuten bakken alvorens de bonen en de mais toe te voegen.
  4. Voeg tenslotte de rijst en de tomaten, de kokosmelk en de koriander toe. Voeg zout en peper toe naar smaak en eventueel Tabasco. Laat het geheel nog 3-4 minuten sudderen en serveer direct.
Print recepten
Andere recepten