Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.

Recepten voor IEDEREEN

Papaya Salade met Appel-Balsamico Azijn en Quorn Vegetarische Stukjes

serves
Per portie 4
cooking time
10 minuten
serves
341 * Per portie
serves
2,6g Verzadigd vet * Per portie

Ingrediënten

  • 280 g  Quorn Vegetarische Stukjes
  • 8 eetlepels appel-balsamicoazijn
  • 4 eetlepels plantaardige olie
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/2 theelepel gedroogde chilizaadjes
  • Een snufje kaneel
  • Een snufje gemalen kruidnagel
  • 2 papaya's, geschild en in stukjes gesneden
  • 1/2 komkommer, geschild en in zeer dunne linten gesneden
  • 2 middelgrote wortels, geschild en in dunne repen gesneden
  • 4 lente-uitjes, fijngesneden
  • 80 g granaatappelpitjes
  • 10 g koriander, fijngehakt
  • 10 g muntblaadjes, fijngehakt
  • 100 ml versgeperst sinaasappelsap
  • 2 eetlepels wittewijnazijn
  • 1 theelepel bruine suiker
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Een snufje zout en zwarte peper

Recept

  1. Combineer de ingrediënten voor de marinade in een kom, voeg de Quorn Vegetarische Stukjes toe, roer goed door elkaar, dek af en zet 20 minuten in de koelkast.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  3. Leg de gemarineerde Quorn Vegetarische Stukjes op een licht ingevette bakplaat en bak ze in het midden van de oven 8-10 minuten tot ze goudbruin zijn.
  4. Combineer de ingrediënten voor de salade en meng ze goed door elkaar. Sprenkel de dressing eroverheen.
  5. Doe de salade in een schaal en verdeel er de Quorn Vegetarische Stukjes over. Garneer met een paar takjes munt.
Print recepten
Andere recepten