Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.

Recepten voor IEDEREEN

Recept voor Penne met Tomatensaus en Basilicum

serves
Per portie 4
cooking time
10 minuten
serves
572 * Per portie
serves
3.7g Verzadigd vet * Per portie

Ingrediënten

  • 175g Quorn Fijngehakt
  • 2 x 500g tomatensaus
  • 250g champignons
  • 500g Penne pasta
  • 1 sjalot
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • pastakruiden
  • peper en zout
  • geraspte parmezaanse kaas
  • vers blaadje basilicum

Recept

  1. Versnipper de knoflook en sjalot, snijd de champignons en bak deze in olijfolie.
  2. Voeg het Quorn Fijngehakt toe. Kruid met peper en zout. Overgiet met de tomatensaus en laat sudderen (10 min) op een zacht vuurtje tot de saus de gewenste dikte heeft.
  3. Breng op smaak met pastakruiden. Heerlijk met authentieke Penne.
  4. Werk af met vers geraspte Parmezaanse kaas en een blaadje basilicum.
Print recepten
Andere recepten