Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.

Recepten voor IEDEREEN

Quorn™ Prei en Roquefort Pasta

serves
Per portie 4
cooking time
5 minuten
serves
* Per portie

Ingrediënten

  • 1 pakje Quorn stukjes à 175g
  • boter of olie
  • 3 prei stronken
  • 350g rode sla of rucola sla
  • 3 teentjes knoflook, geperst
  • 100g Roquefort kaas
  • 100 ml crème fraiche
  • 1 theelepel mosterd
  • zout en vers gemalen zwarte peper
  • 250g penne pasta
  • Parmezaanse kaas

Recept

  1. Kook de pasta volgens aanwijzigingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie voeg prei en water toe en laat sudderen tot het zacht is. Haal de prei uit de pan met een schuimspaan en laat het kookvocht inkoken tot de helft.
  3. Voeg de mosterd, kaas en crème fraiche toe en laat het zachtjes koken.
  4. Voeg peper en zout toe naar behoefte en zet het vuur uit. Verhit olie in een braadpan en braad de Quorn stukjes aan.
  5. Voeg de saus, de prei en de voorgekookte pasta toe. Voeg de helft van de sla toe en roer door. Serveer met de rest van de sla en met de geraspte parmezaanse kaas.

Print recepten
Andere recepten