Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.

Recepten voor IEDEREEN

Quorn Stukjes met Artisjok en Tagliatelle

serves
Per portie 4
cooking time
10 minuten
serves
363 * Per portie
serves
2.9g Verzadigd vet * Per portie

Ingrediënten

  • 350 g Quorn Stukjes
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook, gesneden
  • 2 verse artisjokken, dun gesneden
  • Zout
  • 400 g eiertagliatelle
  • Zout en witte peper
  • Gesneden peterselie
  • Citroen

Recept

Verwijder de buitenste bladeren van de artisjok, was het overgebleven deel, laat het goed uitlekken en snijd het in dunne plakken. Fruit de knoflook in 2 eetlepels olie, voeg de artisjok toe en bak het geheel tot de artisjok zacht wordt. Voeg naar smaak zout en witte peper toe. 

Bak de Quorn Stukjes in de resterende olie goudbruin. Voeg naar smaak zout toe. Roer de Quorn Stukjes door de artisjok. Laat nog een minuut doorkoken.

Kook de tagliatelle in ruim gezout water beetgaar. Laat de pasta goed uitlekken.

Roer het mengsel van Quorn en artisjokken door de pasta en bestrooi met peterselie.
Print recepten
Andere recepten