Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.

Recepten voor IEDEREEN

Quorn-Vegane-Filets-met Asperge-Pastasalade

serves
Per portie 2
cooking time
20 minuten
serves
399 * Per portie
serves
2,0g Verzadigd vet * Per portie

Ingrediƫnten

  • 2 Quorn Vegane Filets
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • ¼ theelepel cayennepeper
  • ½ theelepel zout
  • ¼ theelepel zwarte peper
  • 1 teentje knoflook
  • 250 g asperges, geschild en uiteinden verwijderd
  • 250 g tagliatelle 100% harde tarwe, gekookt
  • 1 handje verse rucola
  • 1 eetlepel pijnboompitten, geroosterd
  • 2 handjes verse rucola
  • 60 ml olijfolie
  • 1 eetlepel pijnboompitten, geroosterd
  • 1 eetlepel citroensap
  • Kruiden naar smaak
  • Citroenpartjes voor garnering

Recept

Meng de cayennepeper, het zout en de zwarte peper in een kom en strooi het mengsel over de Quorn Vegane Filets. Verwarm de plantaardige olie in een pan en bak de filets met een teentje knoflook in 3 tot 4 minuten per kant goudbruin. Verwijder de knoflook. Snijd elke filet in ongeveer 4 stukken en houd ze warm tot het opdienen.

Bak de asperges zachtjes tot ze gaar zijn. Voeg naar smaak kruiden toe.

Maak de rucolapesto door alle ingrediënten in een keukenmachine te mengen tot een gladde massa. Voeg naar smaak zout en zwarte peper toe.

Doe alle salade-ingrediënten in een kom met een royale lepel rucolapesto.

Bestrooi met pijnboompitten.


Print recepten
Andere recepten