Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.

Recepten voor IEDEREEN

Quorn Vegane Filets met Citroenglazuur en Asperges

serves
Per portie 2
cooking time
10 minuten
serves
178 * Per portie

Ingrediƫnten

  • 2 Quorn Vegane Filets
  • 1 eetlepel bloem
  • 1 theelepel zout
  • ½ theelepel zwarte peper
  • ½ theelepel cayennepeper
  • 1 theelepel citroenschil
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 250 g asperges, geschild en uiteinden verwijderd
  • 1 citroen, in schijfjes
  • 1 eetlepel ahornsiroop
  • 1 eetlepel vegan boter
  • 1 eetlepel citroentijm 

Recept

Meng de bloem, de cayennepeper, het zout en de zwarte peper in een kom met de citroenschil. Voeg de Quorn Vegane Filets toe en schud rustig om tot alles goed is vermengd.

Verwarm de plantaardige olie in een pan en bak de filets in 3 tot 4 minuten per kant goudbruin. Snijd elke filet in ongeveer 4 stukken en houd ze warm tot het opdienen.

Bak de asperges zachtjes tot ze gaar zijn. Houd ze warm en voeg naar smaak kruiden toe.

Doe de citroenschijfjes in de pan met een klontje boter en bak ze een paar minuten aan beide kanten tot ze karamelliseren. Haal ze uit de pan en houd ze warm tot het opdienen.

Doe de ahornsiroop en boter in de pan en verwarm 1 tot 2 minuten. Voeg de tijm toe. Schenk dit over de Quorn Vegane Filets en asperges.

Print recepten
Andere recepten