Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.

Recepten voor IEDEREEN

Recept voor Risotto met Eekhoorntjes Brood en Witte Wijn

serves
Per portie 4
cooking time
10 minuten
serves
330 * Per portie
serves
3.1g Verzadigd vet * Per portie

Ingrediënten

  • 175g Quorn stukjes
  • 150g risotto rijst
  • 1 l groetenbouillon
  • 1 ui
  • 75g gedroogd eekhoorntjesbrood
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 glazen droge witte wijn
  • peper en zout
  • geraspte parmezaanse kaas

Recept

  1. Giet de wijn over het eekhoorntjesbrood.
  2. Snipper de ui en roerbak met de rijst in de olie.
  3. Voeg 1 pollepel bouillon toe en laat verder garen onder voortdurend roeren.
  4. Voeg pas opnieuw bouillon toe als de vorige lepel goed is opgeslorpt.
  5. Voeg na 12 minuten garen de wijn met het eekhoorntjesbrood en de Quorn Stukjes erbij en laat verder garen.
  6. Voeg nog bouillon lepel bij lepel bij tot de rijst gaar is.
  7. Breng op smaak met peper en zout en dien op met geraspte parmezaanse kaas.

Print recepten
Andere recepten