Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.

Recepten voor IEDEREEN

Romige Beefpasta

serves
Per portie 4
cooking time
10-12 minuten
serves
* Per portie

Ingrediënten

  • 2 pakjes Quorn reepjes
  • 150g Pasta
  • 5 ml  zonnebloemolie
  • 1 kleine ui, geschild en fijn gesneden
  • 50g. haricots verts, in tweeën gesneden
  • 200g mais, (1 klein blikje) afgegoten.
  • 150 ml crème fraîche  -30 ml / 2 eetlepels mosterd
  • Zout en vers gemalen zwarte peper
  • 30 ml / 2 eetlepels vers gesneden bieslook.

Recept

  1. Kook de pasta zoals beschreven op de verpakking, afgieten en wegzetten.
  2. Ondertussen, verhit de olie in een grote koekenpan of wok en roerbak Quorn reepjes 4 – 5 minuten goudbruin.
  3. Voeg de ui, haricots verts en de mais toe en verwarm het geheel nog 4 –5 minuten goed door. Meng de crème fraiche met de mosterd en het citroensap.
  4. Voeg dit toe aan de reepjes en schep vervolgens het geheel door de hete pasta, garneren met bieslook.
  5. Serveren in een grote pastaschaal met ciabatta.

Print recepten
Andere recepten