Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.

Recepten voor IEDEREEN

Thaise Groene Curry met Quorn™ Stukjes

serves
Per portie 4
serves
* Per portie

Ingrediënten

  • 2 pakjes Quorn Stukjes (300g)
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 1 eetlepel groene curry pasta
  • 4 bosuitjes, gesneden
  • 1 stengel citroengras, in drieën gesneden
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 2 eetlepels kokos crême
  • 400ml water
  • 1 blokje groente bouillon
  • 2 limoen blaadjes (optineel) Vers gemalen zout en peper
  • Basmati rijst of noodles

Recept

  1. Verhit de olie in een wok en bak de Quorn Stukjes 2 à 3 minutes totdat ze goud bruin zijn.
  2. Voeg de bosuitjes, citroengras, knoflook en groene curry pasta toe en laat het geheel 2 à 3 minuten zachtjes koken.Voeg dan de kokos crême, de bouillon en limoenblaadjes toe.
  3. Breng op smaak met zout en peper en breng het geheel aan de kook. Laat daarna nog 5 minuten sudderen.
  4. Verwijder de limoenblaadjes.
  5.  Serveer direct met Basmati rijst of noodles

Print recepten
Andere recepten