Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.

Toegankelijkheidvan onze website

Marlow Foods Ltd wil de toegankelijkheid van zijn website optimaliseren voor een zo groot mogelijk aantal bezoekers en klanten. Wij hechten namelijk groot belang aan een effectieve communicatie.

Dat betekent dat wij rekening houden met de specifieke behoeften van mensen met een lichamelijke of visuele beperking, leerstoornis of andere beperking. Dit vraagt ook kennis van de verschillende browsertechnologieën.

Wij scharen ons achter de beginselen van de Britse Disability Discrimination Act (wet tegen de discriminatie van gehandicapten) uit 1995 en willen tegemoetkomen aan de behoeften van alle mensen met een beperking.

Toegankelijkheid van inhoud

Onze pagina’s worden continu getest en aangepast ten behoeve van de toegankelijkheid. Desondanks is het mogelijk dat oude pagina's en pagina's die door derden zijn ontwikkeld niet volledig aan onze standaarden voldoen. Wilt u meer te weten komen over de toegankelijkheidsstandaarden die wij hanteren of ondervindt u problemen bij het openen van deze website? Neem dan contact met ons op.