Skip to main content

Onze Nieuwe Vegan Range

Met onze nieuwe reeks vegan broodbeleg wordt het zeer gemakkelijk om een broodje gezond, club sandwich of broodje met filet americain in een modern vleesvrij jasje te steken.

Vanaf nu kunnen veganisten, vegetariërs en flexitariërs genieten van ons vernieuwde Quorn Vegan broodbeleg assortiment.

Quorn introduceert zeven gloednieuwe veganistische producten die ideaal zijn om in een handomdraai een heerlijke Vegan lunch op tafel te zetten. Het Vegan broodbeleg van Quorn - Dé perfecte keuze als je minder of geen vlees wilt eten tijdens bijvoorbeeld de lunch of borrel!

Het heerlijke veganistische broodbeleg van Quorn is ideaal voor elk gerecht! Makkelijk te gebruiken en lekker te eten. Probeer het vegan broodbeleg voor je volgende maaltijd!

Vegan Ham

Vegan Ham copy Quorn Vegan Ham Slices bieden een heerlijke, veganistische lunchoptie. Ideaal voor op een broodje gezond! Eiwitrijk, vezelrijk en bevat geen Soja. Probeer ‘m nu!

Vegan Kip

Vegan Chicken copy De Quorn Vegan Chicken Free Slices zijn de perfecte lunchoplossing voor de flexitariër of veganisten. Gemaakt op basis van mycoproteïne, een supereiwit dat boordevol gezonde nutriënten zit. Probeer de Quorn Vegan Kipfilet bijvoorbeeld op een Club Sandwich, klassiek maar toch vernieuwend.

Vegan Boterhamworst

Vegan Boterhamworst copy Ben jij klaar voor een vleesvrije toekomst? Dan moet je zeker onze nieuwe Quorn Vegan Boterhamworst proberen. Niet het vlees maar wel de traditionele smaak van Boterhamworst die zo geliefd is! Zo wordt een vleesvrij dieet wel heel makkelijk. Maak jij vandaag de switch?

Vegan Spread chicken curry style

Chicken Curry Style copy Speciaal voor veganisten, een heerlijke Vegan Spread Chicken Curry Style. Rijkelijk gevuld met Quorn Stukjes op basis van mycoproteïne en heerlijk gekruid met kerrie kruiden.

Vegan spread filet americain

FIlet Americain copy Wat is super smeuïg, smaakvol en smeerbaar? De Vegan Spread Filet Americain van Quorn gemaakt op basis van Mycoproteïne en dus veel beter voor het milieu dan de traditionele Filet Americain van vlees. Smeer het op een broodje of op toast en geniet!

Vegan spread ham style

Vegan Spread Ham Style copy Heerlijk voor op brood of op een cracker! Geniet van onze spread met de smaak van een traditionele ham salade. Ideaal op een stokbrood als lunch of op toast voor bij de borrel.

Vegan spread paté

Vegan Pate copy Heerlijk voor tijdens de borrel of als voorgerecht, de Quorn Vegan Spread Paté gemaakt van mycoproteïne, een supereiwit boordevol voedzame voedingsstoffen. Hier zullen al jouw gasten van smullen!

Recent nieuws

Al het nieuws