Recepten

Broodje Vegan Fish & Chips

Het hele gezin zal dol zijn op dit broodje vegan Fish & Chips. Lekker is als lunch of als diner!

Per portie 4

35 mins

Makkelijk

568 kcal
(Per portie)

16,9 g of vet

Veganistisch

Gemaakt met Fish & Chips Style Fish-Free Fillets

Geen soja
Arm aan verzadigde vetten

Ingrediënten

  • 4 Fish & Chips Style Fish-Free Fillets
  • 150 g bevroren frietjes
  • 100 g witte kool, in stukjes gesneden
  • 1 wortel, geraspt
  • 2 eetlepels verse peterselie, fijngesneden
  • 3 theelepels appelazijn
  • 1 eetlepel van een vegan alternatief voor honing (ahornsiroop, stroop, golden syrup, rijstmoutstroop, agavenectar)
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 1/2 theelepel zout en een 1/2 theelepel peper
  • 30 g veganistische mayonaise
  • 4 ciabattabroodjes, gehalveerd

Recept

  1. Bereid de Quorn Fish & Chip Style Fish-Free Fillets en de bevroren frietjes in de oven volgens de instructies op de verpakking.
  2. Meng in de tussentijd de kool, wortels, peterselie, azijn, vegan honingalternatief, moster, knoflook zout en peper. Laat het 5-10 minuten staan zodat de smaken kunnen mengen.
  3. Smeer de vegan mayonaise op ieder broodje. Leg de filet, wat koolsla en frietjes erop. Serveer met de overige koolsla.
  4. Tip: Voor een extra snelle bereiding kun je voorverpakte koolsla of voorgesneden kool gebruiken.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

0 out of 5 stars (0)

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Schrijf een review