Recepten

Dikbelegde Cajun burger

Quorn Southern Fried Burgers met een knapperig korstje paneermeel zijn het heerlijke middelpunt van deze dikbelegde Cajun burger. Deze onweerstaanbare burger, geserveerd op een zacht ciabattabroodje met sla, Cajun mayo en een zelfgemaakte salsa, wordt zeker een van je weekendfavorieten.

Per portie 2

26 mins

Makkelijk

567 kcal
(Per portie)

Gemaakt met Quorn Southern Style Burgers

Ingrediënten

  • 2 Quorn Southern Style Burgers
  • 2 ciabattabroodjes
  • ¼ ijsbergsla
  • Cajun mayo
  • 2 el mayonaise
  • ½ tl Cajun kruiden
  • ½ tl tomatenpuree
  • Salsa
  • 2 middelgrote tomaten, ontpit en fijngehakt
  • ½ kleine rode ui, fijngehakt
  • ½ avocado, fijngehakt
  • ½ el fijngehakte koriander
  • ½ limoen, sap en zeste
  • kruiden

Recept

  1. Verwarm de oven voor op 200°C/Gasstand 6.
  2. Leg de Quorn Southern Fried Burgers op een bakplaat en laat ze 15-16 minuten bakken of tot de kerntemperatuur is bereikt.
  3. Snijd ondertussen de ciabattabroodjes doormidden en snijd de sla in brede repen.
  4. Doe de ingrediënten voor de Cajun dressing in een kleine kom, meng ze goed en zet het mengsel in de koelkast tot je het nodig hebt.
  5. Meng de ingrediënten voor de salsa door elkaar in een kom en controleer de kruiding.
  6. Verwarm de ciabattabroodjes in de oven wanneer de burgers bijna klaar zijn.
  7. Stel de burger samen: smeer een beetje Cajun mayo op de onderste helft van elk ciabattabroodje. Verdeel de sla en salsa erover, bedek met een Quorn Southern Fried Burger en nog een portie Cajun mayo en dek af met de bovenste helft van het broodje.

Top tip: Snijd de burger in plakjes en serveer hem in een wrap of flatbread voor een lekker alternatief.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

0 out of 5 stars (0)

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Schrijf een review