Recepten
Eenvoudige Madras Curry met Quorn Fijngehakt
Als je van pittig houdt, is deze aromatische curry met grof gesneden groente en Quorn Fijngehakt echt iets voor jou. Dit gerecht is een echte smaakexplosie met een heerlijke madrassaus als pittige kick.
Per portie 2
25 mins
Makkelijk
243 kcal
(Per portie)
Gemaakt met Quorn Vegetarisch Fijngehakt
Eiwitrijk
Arm aan verzadigde vetten
Bron van vezels
Ingrediënten
- 175 g Quorn Vegetarisch Fijngehakt
- ½ grote aardappel, geschild en in grove stukken gesneden
- 90 g bloemkool (middelgrote stronk), eventueel in kleine roosjes gesneden
- ½ pot Madrassaus om mee te koken
- 90 g verse doperwtjes
- 1 hand verse, jonge bladspinazie
- Zout en zwarte peper
Recept
- Blancheer de aardappelstukjes en bloemkool 8-10 minuten.
- Giet de saus in een grote hapjespan en verwarm langzaam.
- Doe het Quorn Fijngehakt, de aardappel en bloemkool in de saus. Breng aan de kook en zet het vuur laag, laat nog 10 minuten sudderen en roer regelmatig.
- Voeg de dompertjes en de spinazie toe en kook nog 2-3 minuten. Breng op smaak met zout en peper indien nodig.
- Serveer de curry met mango chutney, naan of chapati brood en rijst.