Recepten
Mango Salsa Fajita met Quorn Vegetarische Stukjes
Geniet van een heerlijke wrap met onze gekruide Quorn Stukjes, verse mango en avocado.
Per portie 2
50 mins
Makkelijk
430 kcal
(Per portie)
21 g of vet
Veganistisch
Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes
Eiwitrijk
Vezelrijk
Arm aan verzadigde vetten
Ingrediënten
- 175 g Quorn Vegetarische Stukjes
- 1 eetlepel plantaardige olie
- ½ ui, in ringen gesneden
- ½ rode paprika, in dunne plakjes gesneden
- 1 teentje knoflook, geperst
- ½ theelepel paprikapoeder
- ½ theelepel gedroogde chilizaadjes
- ½ theelepel chilipoeder
- ½ theelepel komijnpoeder
- ½ theelepel gemalen koriander
- schil en sap van ½ limoen
- ½ mango, in blokjes gesneden
- ½ rode ui, in stukjes gesneden
- ¼ theelepel citroensap
- 2 theelepels mangochutney
- ½ rijpe avocado, ontschild, ontpit en in plakjes gesneden
- 2 tortilla's, opgewarmd
- Verse koriander, fijngehakt
Recept
- Verhit de plantaardige olie in een grote pan met anti-aanbaklaag. Voeg de Quorn Stukjes toe en bak ze 5 minuten of totdat ze goud kleuren. Voeg de ui en paprika toe, en bak nogmaals 5 minuten of totdat ze zacht zijn geworden. Strooi de knoflook,
- droge kruiden en limoen eroverheen. Mix het 5 minuten lang goed door en let erop dat de uien goed zacht zijn geworden.
- Meng de mango, rode ui en mangochutney in een grote kom. Bedek de kom en zet het in de koelkast.
- Plaats ongeveer vijf plakjes avocado op iedere wrap en bestrooi het met een eetlepel fajitamix. Top het af met mangosalsa en besprenkel het met verse koriander.
- Vouw de wraps stevig samen en verpak ze in folie voor een snelle snack of serveer ze met salade en krokante aardappeltjes.