Loading
Recepten

Recept voor Penne met Tomatensaus en Basilicum

Krijg het ultieme Italiaanse gerecht onder de knie! Dit authentieke gerecht van penne gegarneerd met een laag Quorn Fijngehakt in een rijke tomatensaus is een heerlijke manier om je even in Italië te wanen. Maak het gerecht af met een laagje versgeraspte vegetarische Parmezaanse kaas en een blaadje basilicum.

Per portie 4

10 mins

Makkelijk

572 kcal
(Per portie)

Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes

Eiwitrijk
Vezelrijk
Arm aan verzadigde vetten

Ingrediënten

  • 175g Quorn Vegetarische Stukjes
  • 2 x 500g tomatensaus
  • 250g champignons
  • 500g Penne pasta
  • 1 sjalot
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • pastakruiden
  • peper en zout
  • geraspte parmezaanse kaas
  • vers blaadje basilicum

Recept

  1. Versnipper de knoflook en sjalot, snijd de champignons en bak deze in olijfolie.
  2. Voeg het Quorn Fijngehakt toe. Kruid met peper en zout. Overgiet met de tomatensaus en laat sudderen (10 min) op een zacht vuurtje tot de saus de gewenste dikte heeft.
  3. Breng op smaak met pastakruiden. Heerlijk met authentieke Penne.
  4. Werk af met vers geraspte Parmezaanse kaas en een blaadje basilicum.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

3 out of 5 stars (45)

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Schrijf een review