Loading
Recepten

Quorn Fijngehakt met Hoisinsaus en Mie

Klaar in slechts tien minuten, dit recept voor Quorn Singapore noedels is snel, gemakkelijk en bevat weinig verzadigd vet.

Per portie 4

20 mins

Makkelijk

315 kcal
(Per portie)

9 g of vet

Gemaakt met Quorn Vegetarisch Fijngehakt

Eiwitrijk
Arm aan verzadigde vetten
Bron van vezels

Ingrediënten

  • 2 pakjes Quorn Vegetarisch Fijngehakt à 175g
  • 4 eetlepels hoisinsaus
  • 1 eetlepel rijstwijn of droge sherry
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 1 teen knoflook
  • 1 rode peper zonder zaadjes, fijngehakt
  • 125g eiermie
  • 100g peultjes
  • 1 kleine struik paksoi, in brede repen
  • 3 bosuitjes, in stukjes van 1 cm
  • 125g taugé

Recept

  1. Meng in een kom de Quorn Fijngehakt met de hoisinsaus, rijstwijn, olie, knoflook en rode peper. Laat dit 5 minuten staan.
  2. Kook de mie volgens de aanwijzingen op het pak. Laat de mie in een vergiet goed uitlekken. Kook de peultjes in ruim kokend water met wat zout in 2-3 minuten beetgaar. Spoel ze in een zeef onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken.
  3. Roerbak de Quorn met marinade in een wok met antiaanbaklaag (zonder extra vet) 2-3 minuten op hoog vuur. Schep de peultjes, paksoi, taugé en de helft van de bosui erdoor en roerbak nog 2-3 minuten tot de paksoi begint te slinken.
  4. Schep de mie door het gerecht, voeg zout en peper naar smaak toe en warm alles nog even goed door. Strooi de rest van de bosui erover.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

3 out of 5 stars (37)

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Schrijf een review