Recepten
Quorn Glutenvrije Vegan Club Sandwich
Ga de hoogte in met deze decadente, eiwitrijke en goedgevulde club sandwich. Door glutenvrij brood te gebruiken maak je dit broodje coeliakie-vriendelijk.
Per portie 2
30 mins
Makkelijk
Veganistisch
Glutenvrij
Gemaakt met Quorn Vegan Chicken Free Slices
Eiwitrijk
Glutenvrij
Arm aan verzadigde vetten
Ingrediënten
- 1 pakje Quorn Vegan Chicken Free Slices
- 1 pakje Quorn Vegan Smoky Ham Free Slices
- 6 sneetjes glutenvrij brood met zaadjes
- 2 eetlepels veganistische mayonaise
- 1 eetlepel veganistische pesto
- 20 gram fijngesneden ijsbergsla
- 1 vleestomaat, in plakjes gesneden
- 1 avocado, ontpit, gehalveerd en in plakjes gesneden
Recept
- Meng de veganistische mayonaise met de veganistische pesto en verdeel de helft van dit mengsel over de 2 sneetjes brood.
- Beleg elke boterham met een kwart van de ijsbergsla, de gesneden tomaat, Quorn Vegan Chicken Free Slices, Quorn Vegan Smoky Ham Free Slices en de plakjes avocado.
- Bedek deze boterham met een andere boterham, en herhaal dit proces.
- Leg de laatste twee sneetjes brood op de sandwich. Plaats een tandenstoker op de tegenover elkaar liggende diagonale hoeken van elke sandwich, en snijd deze schuin door midden om twee driehoeken te maken.
- Serveer direct.