Recepten
Quorn Stukjes met Artisjok en Tagliatelle
Probeer dit lichte pastagerecht met Quorn Vegetarische Stukjes en artisjokken voor een snelle Italiaans-geïnspireerde maaltijd die je in een kwartiertje op tafel zet.
Per portie 4
10 mins
Makkelijk
363 kcal
(Per portie)
Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes
Eiwitrijk
Vezelrijk
Arm aan verzadigde vetten
Ingrediënten
- 350 g Quorn Vegetarische Stukjes
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 teentje knoflook, gesneden
- 2 verse artisjokken, dun gesneden
- Zout
- 400 g eiertagliatelle
- Zout en witte peper
- Gesneden peterselie
- Citroen
Recept
- Verwijder de buitenste bladeren van de artisjok, was het overgebleven deel, laat het goed uitlekken en snijd het in dunne plakken. Fruit de knoflook in 2 eetlepels olie, voeg de artisjok toe en bak het geheel tot de artisjok zacht wordt. Voeg naar smaak zout en witte peper toe.
- Bak de Quorn Stukjes in de resterende olie goudbruin. Voeg naar smaak zout toe. Roer de Quorn Stukjes door de artisjok. Laat nog een minuut doorkoken.
- Kook de tagliatelle in ruim gezout water beetgaar. Laat de pasta goed uitlekken.
- Roer het mengsel van Quorn en artisjokken door de pasta en bestrooi met peterselie.