Recepten

Quorn Stukjes met Artisjok en Tagliatelle

Probeer dit lichte pastagerecht met Quorn Vegetarische Stukjes en artisjokken voor een snelle Italiaans-geïnspireerde maaltijd die je in een kwartiertje op tafel zet.

Per portie 4

10 mins

Makkelijk

363 kcal
(Per portie)

Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes

Eiwitrijk
Vezelrijk
Arm aan verzadigde vetten

Ingrediënten

  • 350 g Quorn Vegetarische Stukjes
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook, gesneden
  • 2 verse artisjokken, dun gesneden
  • Zout
  • 400 g eiertagliatelle
  • Zout en witte peper
  • Gesneden peterselie
  • Citroen

Recept

  1. Verwijder de buitenste bladeren van de artisjok, was het overgebleven deel, laat het goed uitlekken en snijd het in dunne plakken. Fruit de knoflook in 2 eetlepels olie, voeg de artisjok toe en bak het geheel tot de artisjok zacht wordt. Voeg naar smaak zout en witte peper toe.
  2. Bak de Quorn Stukjes in de resterende olie goudbruin. Voeg naar smaak zout toe. Roer de Quorn Stukjes door de artisjok. Laat nog een minuut doorkoken.
  3. Kook de tagliatelle in ruim gezout water beetgaar. Laat de pasta goed uitlekken.
  4. Roer het mengsel van Quorn en artisjokken door de pasta en bestrooi met peterselie.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

3 out of 5 stars (33)

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Schrijf een review