Recepten

Quorn vegan 'fish & chips' met aioli-saus

Probeer onze Quorn Fish-Free Sticks met friet voor een heerlijke variant op de klassieke Britse 'Fish and Chips'. Je zult geen verschil proeven. Serveer met wat avocado en rode kool.

Per portie 1

30 mins

Makkelijk

426 kcal
(Per portie)

33 g of vet

Veganistisch

Gemaakt met Quorn Fish-Free Sticks

Bron van vezels
Geen soja
Arm aan verzadigde vetten

Ingrediënten

  • 4 pakje Fish-Free Sticks
  • 100 g frietjes
  • 1/2 avocado
  • Vegan aioli-saus
  • Sla
  • Rode kool
  • Citroen

Recept

  1. Bereid de frietjes in de oven volgens de verpakking of maak ze vers.
  2. Snijd de avocado in stukken en rasp de sla en rode kool
  3. Bak de Quorn Fish-Free Sticks volgens de instructies op de verpakking.
  4. Maak een puntzak van een krant en vul 'm met Quorn Fish-Free Sticks, friet, avocado, sla en rode kool.
  5. Serveer met aioli-saus en citroen.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

0 out of 5 stars (0)

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Schrijf een review