Recepten
Quorn vegan 'fish & chips' met aioli-saus
Probeer onze Quorn Fish-Free Sticks met friet voor een heerlijke variant op de klassieke Britse 'Fish and Chips'. Je zult geen verschil proeven. Serveer met wat avocado en rode kool.
Per portie 1
30 mins
Makkelijk
426 kcal
(Per portie)
33 g of vet
Veganistisch
Gemaakt met Quorn Fish-Free Sticks
Bron van vezels
Geen soja
Arm aan verzadigde vetten
Ingrediënten
- 4 pakje Fish-Free Sticks
- 100 g frietjes
- 1/2 avocado
- Vegan aioli-saus
- Sla
- Rode kool
- Citroen
Recept
- Bereid de frietjes in de oven volgens de verpakking of maak ze vers.
- Snijd de avocado in stukken en rasp de sla en rode kool
- Bak de Quorn Fish-Free Sticks volgens de instructies op de verpakking.
- Maak een puntzak van een krant en vul 'm met Quorn Fish-Free Sticks, friet, avocado, sla en rode kool.
- Serveer met aioli-saus en citroen.