Loading
Recepten

Quorn Vegan Pepperoni Pizzadilla

Probeer deze op pizza -geïnspireerde, vegan Mexicaanse quesadilla, voor een smakelijke traktatie voor in de broodtrommel. Gebruik Quorn Vegan Pepperoni en gesmolten vegan kaas. De kinderen krijgen veel groenten binnen zonder dat ze het doorhebben!

Per portie 2-4

35 mins

Kost wat moeite

300 kcal
(Per portie)

Veganistisch

Gemaakt met Quorn Vegan Pepperoni

Glutenvrij
Geen soja

Ingrediënten

  • 100 gr. Quorn Vegan Pepperoni
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 rode ui, in dunne repen
  • 1 oranje paprika in dunne, gehalveerde plakjes
  • 4 middelgrote tortilla wraps
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 2 eetlepels uitgelekte, suikermaïs
  • 70 gr. geraspte vegan cheddar

Recept

  1. Verhit de olie in een middelgrote koekenpan, op middelhoog vuur. Bak de uien en paprika gedurende 8-10 minuten, tot ze zacht zijn. Haal de pan van het vuur en leg de groenten op een bord.
  2. Veeg de resterende olie voorzichtig uit de braadpan. Schep 1 eetlepel van de tomatenpuree op een tortilla wrap en bedek met de helft van de Quorn Vegan Pepperoni plakjes, de helft van de zacht geworden groenten, de maïs en de kaas. Bedek met een tweede tortilla (zorg ervoor dat de vegan kaas rond de buitenrand van de tortilla komt, zodat de bovenkant en onderkant aan elkaar plakken wanneer de kaas smelt).
  3. Plaats de koekenpan terug op het vuur en leg de tortilla er voorzichtig in. Bak hem goudbruin (ongeveer 1,5 minuut) en draai dan voorzichtig de gelaagde tortilla's om zodat de vulling er niet uitvalt. Bak tot de tweede kant goudbruin is en de kaas gesmolten is. Schuif op een bord en herhaal met de overige tortilla's en vulling.
  4. Snijd elke pizzadilla in vieren, leg ze op elkaar en pak ze in voor de lunch.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

4 out of 5 stars (12)

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Schrijf een review