Recepten

Quorn Vegetarische Pepersteak met gebakken aardappels

Een zeer simpele maaltijd - even smakelijk op een gewone doordeweeks dag als wanneer je gasten hebt. Maak de maaltijd luxer met wat extra groente en verschillende sausjes.

Per portie 2

30 mins

Makkelijk

329 kcal
(Per portie)

14 g of vet

Gemaakt met Quorn Vegetarische Pepersteak

Glutenvrij

Ingrediënten

  • 2 Quorn Vegetarische Pepersteaks
  • 300g nieuwe aardappels
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 tomaten
  • Salade (met jouw favoriete sla!)
  • 2 lente-uien
  • Je favoriete dipsaus: bijvoorbeeld yoghurt, hummus of mayonaise
  • Breng op smaak met peper en zout

Recept

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de aardappels op een bakplaat, breng deze op smaak met zout en peper en schenk er een beetje olijfolie overheen. Rooster de aardappels gedurende 25 minuten.
  2. Snij de lente-ui in kleine ringen, was de tomaten en de sla.
  3. Bak de Quorn Vegetarische Pepersteak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Serveer de Quorn Vegetarische Pepersteaks met de gebakken aardappels, groente en dipsaus.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

0 out of 5 stars (0)

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Schrijf een review