Recepten
Quorn vegetarische pepersteak met quinoasalade
Serveer de Quorn vegetarische pepersteak samen met een lekkere quinoasalade, verse tomaten en wat knapperige, geroosterde pijnboompitten voor een lichte, smakelijke maaltijd.
Per portie 2
40 mins
Makkelijk
532 kcal
(Per portie)
12 g of vet
Gemaakt met Quorn Vegetarische Pepersteak
Glutenvrij
Ingrediënten
- 1 pak Quorn Vegetarische Pepersteak
- 225g quinoa, gekookt
- ½ rode ui, dun gesneden
- 6 tot 8 kerstomaatjes, gehalveerd
- Een handvol rucola
- 50 g geroosterde pijnboompitten
- Verse koriander, fijngehakt
- Ingrediënten voor de dressing
- 2 eetlepels olijfolie
- Rasp van 1/2 limoen
- Sap van een 1/2 limoen
- 1/2 rode peper, fijngehakt
- Een snufje suiker (naar smaak)
Recept
- Bereid de Quorn vegetarische pepersteak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Doe de ingrediënten voor de salade in een kom en meng alles goed door elkaar.
- Bereid de saladedressing door de ingrediënten te mengen. Giet de mix over de salade.
- Maak het geheel af met de Quorn Vegetarische Pepersteak.