Loading
Recepten

Quorn vegetarische pepersteak met quinoasalade

Serveer de Quorn vegetarische pepersteak samen met een lekkere quinoasalade, verse tomaten en wat knapperige, geroosterde pijnboompitten voor een lichte, smakelijke maaltijd.

Per portie 2

40 mins

Makkelijk

532 kcal
(Per portie)

12 g of vet

Gemaakt met Quorn Vegetarische Pepersteak

Glutenvrij

Ingrediënten

  • 1 pak Quorn Vegetarische Pepersteak
  • 225g quinoa, gekookt
  • ½ rode ui, dun gesneden
  • 6 tot 8 kerstomaatjes, gehalveerd
  • Een handvol rucola
  • 50 g geroosterde pijnboompitten
  • Verse koriander, fijngehakt
  • Ingrediënten voor de dressing
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Rasp van 1/2 limoen
  • Sap van een 1/2 limoen
  • 1/2 rode peper, fijngehakt
  • Een snufje suiker (naar smaak)

Recept

  1. Bereid de Quorn vegetarische pepersteak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Doe de ingrediënten voor de salade in een kom en meng alles goed door elkaar.
  3. Bereid de saladedressing door de ingrediënten te mengen. Giet de mix over de salade.
  4. Maak het geheel af met de Quorn Vegetarische Pepersteak.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

0 out of 5 stars (0)

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Schrijf een review