Recepten
Quorn Vegetarische Stukjes in kokossaus met verse groente
Bereid je maaltijd voor deze week van tevoren met dit smakelijke vegetarische recept. Maak 4 afzonderlijke bakjes met Quorn Vegetarische Stukjes in een kokosnootbotersaus en voeg daar wat verse groente aan toe. Klaar in slechts 25 minuten.
Per portie 4
25 mins
Makkelijk
215 kcal
(Per portie)
16 g of vet
11 g of fibre
(Per portie)
Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes
Eiwitrijk
Vezelrijk
Arm aan verzadigde vetten
Ingrediënten
- 300 gr. Quorn Vegetarische Stukjes
- 1 middelgrote lente-ui
- 1 wortel
- 8 asperges
- 8 cherrytomaten
- 100g doperwtjes
- 1 courgette
- 1/4 rode kool
- Een snufje zout en peper
- 5 eetlepels extra vierge olijfolie
- 20g kokosnootboter (santen)
- 1 eetlepel chiazaden
Recept
- Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur.
- Voeg de kokosnootboter, 3/4 lente-ui en stukjes wortel toe.
- Als de uien en wortels zacht en goudgeel zijn, voeg dan de Quorn Vegetarische Stukjes toe en laat het geheel gedurende 10 minuten koken.
- Kook in een andere pan de asperges, de courgette en de doperwten.
- Snij de rode kool en snij de cherrytomaatjes in tweeën.
- Zodra de Quorn Vegetarische Stukjes gekookt zijn, verdeel je alle ingrediënten samengevoegd over de 4 afzonderlijke bakjes.
- Serveren met extra vierge olijfolie, chiazaden, zout & peper en de rest van de gesneden lente-ui.