Loading
Recepten

Quorn Vegetarische Stukjes in kokossaus met verse groente

Bereid je maaltijd voor deze week van tevoren met dit smakelijke vegetarische recept. Maak 4 afzonderlijke bakjes met Quorn Vegetarische Stukjes in een kokosnootbotersaus en voeg daar wat verse groente aan toe. Klaar in slechts 25 minuten.

Per portie 4

25 mins

Makkelijk

215 kcal
(Per portie)

16 g of vet

Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes

Eiwitrijk
Vezelrijk
Arm aan verzadigde vetten

Ingrediënten

  • 300 gr. Quorn Vegetarische Stukjes
  • 1 middelgrote lente-ui
  • 1 wortel
  • 8 asperges
  • 8 cherrytomaten
  • 100g doperwtjes
  • 1 courgette
  • 1/4 rode kool
  • Een snufje zout en peper
  • 5 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 20g kokosnootboter (santen)
  • 1 eetlepel chiazaden

Recept

  1. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur.
  2. Voeg de kokosnootboter, 3/4 lente-ui en stukjes wortel toe.
  3. Als de uien en wortels zacht en goudgeel zijn, voeg dan de Quorn Vegetarische Stukjes toe en laat het geheel gedurende 10 minuten koken.
  4. Kook in een andere pan de asperges, de courgette en de doperwten.
  5. Snij de rode kool en snij de cherrytomaatjes in tweeën.
  6. Zodra de Quorn Vegetarische Stukjes gekookt zijn, verdeel je alle ingrediënten samengevoegd over de 4 afzonderlijke bakjes.
  7. Serveren met extra vierge olijfolie, chiazaden, zout & peper en de rest van de gesneden lente-ui.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

0 out of 5 stars (0)

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Schrijf een review