Loading
Recepten

Thaise Groene Curry met Quorn Stukjes

Probeer dit heerlijke recept voor een gezondere Thaise curry, gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes, citroengras, gember, sojasaus, kokosmelk en sperzieboontjes.

Per portie 4

25 mins

Kost wat moeite

330 kcal
(Per portie)

17 g of vet

Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes

Eiwitrijk
Vezelrijk
Arm aan verzadigde vetten

Ingrediënten

  • 2 pakjes Quorn Vegetarische Stukjes (300g)
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 1 eetlepel groene curry pasta
  • 4 bosuitjes, gesneden
  • 1 stengel citroengras, in drieën gesneden
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 2 eetlepels kokos crême
  • 400ml water
  • 1 blokje groente bouillon
  • 2 limoen blaadjes (optineel) Vers gemalen zout en peper
  • Basmati rijst of noodles

Recept

  1. Verhit de olie in een wok en bak de Quorn Stukjes 2 à 3 minutes totdat ze goud bruin zijn.
  2. Voeg de bosuitjes, citroengras, knoflook en groene curry pasta toe en laat het geheel 2 à 3 minuten zachtjes koken.Voeg dan de kokos crême, de bouillon en limoenblaadjes toe.
  3. Breng op smaak met zout en peper en breng het geheel aan de kook. Laat daarna nog 5 minuten sudderen.
  4. Verwijder de limoenblaadjes.
  5. Serveer direct met Basmati rijst of noodles

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

3 out of 5 stars (41)

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Schrijf een review