Recepten

Vegan Nugget Bowl

Deze Quorn Vegan Nugget bowl maak je in een mum van tijd klaar. Voeg gewoon onze Vegan Nuggets toe aan een mix van verse groenten en maak het af met onze tomatendip.

Per portie 4

30 mins

Makkelijk

422 kcal
(Per portie)

Veganistisch

Gemaakt met Quorn Vegan Nuggets

Eiwitrijk
Vezelrijk
Geen soja

Ingrediënten

  • 280 g Quorn Vegan Nuggets
  • 600 g gemengde knolgewassen (bijv. aardappelen, pastinaak, wortelen)
  • 200 g verse sojaboontjes
  • 100 g verse spinazie
  • Olie
  • Zout
  • Peper
  • 2 dl water
  • 1 eetlepel olie
  • Saus
  • 2½ eetlepel maizena
  • 4 eetlepels rijst- of wittewijnazijn
  • 4 eetlepels suiker
  • 4 eetlepels ketchup
  • 1 theelepel zout

Recept

  1. Snijd de groente in lange reepjes, besprenkel ze met olie en bak 20 minuten in de oven op 200 graden. Keer de groente regelmatig, zodat ze niet verbranden. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Bereid de nuggets volgens de instructies op de verpakking.
  3. Dipsaus: Doe alle ingrediënten in een steelpannetje en breng aan de kook. Leng de maizena aan met water en giet dit mengsel bij de saus. Kook de saus nog een minuut door en laat dan afkoelen.
  4. Leg de geroosterde groenten, sojaboontjes, verse spinazie en nuggets in een kom. Giet de saus erover en serveer.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

4 out of 5 stars (11)

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Schrijf een review