Recepten

Quorn Vegan Nuggets met zelfgemaakte dip

Probeer onze Quorn Vegan Nuggets met zelfgemaakte dip en serveer een heerlijke traktatie. Deze krokante nuggets zijn perfect om te dippen en toveren gegarandeerd een glimlach op het gezicht van elk kind.

Per portie 4

15 mins

Makkelijk

357 kcal
(Per portie)

Veganistisch

Gemaakt met Quorn Vegan Nuggets

Eiwitrijk
Vezelrijk
Geen soja

Ingrediënten

  • 280 g Quorn Vegan Nuggets
  • 600 g gemengde knolgewassen (bijv. aardappelen, pastinaak, wortelen)
  • Olie
  • Zout
  • Peper
  • 2½ eetlepel maizena
  • 4 eetlepels rijst- of wittewijnazijn
  • 4 eetlepels suiker
  • 4 eetlepels ketchup
  • 1 theelepel zout
  • 2 eetlepels water
  • 1 eetlepel olie

Recept

  1. Snijd de groente in lange reepjes. Besprenkel de groentereepjes met een beetje olie, zout en peper, bak ze dan 20 minuten in de oven op 250 graden en keer ze regelmatig.
  2. Bereid de Vegan Nuggets volgens de instructies op de verpakking.
  3. Doe alle ingrediënten voor de dipsaus in een steelpannetje en breng aan de kook.
  4. Leng de maizena aan met wat water en giet dit mengsel in het steelpannetje. Kook de saus nog een minuut door en laat dan afkoelen.
  5. Serveer de nuggets en geroosterde groenten met de dip en eet smakelijk!

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

4 out of 5 stars (11)

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Schrijf een review