Recepten

Vegan vistaco's met Quorn Fish & Chips Style Fish-Free Fillets

Een pittige, frisse ananas-salsa is de ideale topping voor deze gepaneerde vegan vistaco's. Maak het af door ze te serveren in tortillas met wat fijngesneden rode kool.

Per portie 2

35 mins

Makkelijk

345 kcal
(Per portie)

4,2 g of vet

Veganistisch

Gemaakt met Fish & Chips Style Fish-Free Fillets

Geen soja
Arm aan verzadigde vetten

Ingrediënten

  • 2 Quorn Fish & Chips Style Fish-Free Fillets
  • 150 g ananas, in stukjes gesneden
  • 25 g rode ui, in stukjes gesneden
  • 1 verse jalapeno-peper, zaadjes verwijderd en in stukjes gesneden
  • 2 eetlepels verse koriander, fijngesneden
  • 2 eetlepels limoensap, plus extra partjes ter garnering
  • 1/4 eetlepel van zowel komijn, als chilipoeder, zout en peper
  • 60 g fijngesneden rode kool
  • 4 tortilla's, opgewarmd
  • Limoenpartjes, ter garnering

Recept

  1. Bereid de Quorn Fish & Chips Style Fish-Free Fillets volgens de instructies op de verpakking.
  2. Meng in de tussentijd de ananas, rode ui, jalapeno, koriander, limoensap, komijn, chilipoeder, zout en peper door elkaar. Laat het geheel 5-10 minuten staan zodat ze smaken kunnen mengen.
  3. Snijd iedere filet in zes repen en serveer deze met de ananas-salsa en rode kool in de tortillas, samen met wat limoenpartjes om uit te knijpen.

Tips: Als je wilt kun je ananas vervangen door mango. Je kunt ook guacamole of plakjes avocado toevoegen aan de taco's.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

0 out of 5 stars (0)

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Schrijf een review