Onze Aanpak

IN HET BELANG VAN IEDEREEN

Bij Quorn® hebben we een missie. Een missie om meer mensen te laten genieten van heerlijke vlees-vrije maaltijden. Een missie om gezond voedsel te bieden aan mens en planeet. Een missie om een beweging te kickstarten, want onze voedsel keuzes kunnen zorgen voor een gezondere planeet.

Een gezonde en duurzame manier om van heerlijk eten te genieten

Smaak

Een maaltijd zonder vlees zou nooit een maaltijd zonder smaak moeten zijn. Daarom smaken Quorn producten heerlijk en zijn ze rijk aan voedzame eiwitten.

Meer informatie

Gezondheid

Bij Quorn staat gezondheid hoog in het vaandel. Daarom bevatten alle Quorn producten Quorn mycoproteïne, een natuurlijk super-eiwit wat super gezond is voor jou en de planeet.

Meer informatie

Duurzaamheid

Heerlijk voedsel zou niet ten koste moeten gaan van de planeet. Daarom bevatten al onze producten Quorn mycoproteïne. Een super-eiwit die de basis is van heerlijke en voedzame maaltijden.

Meer informatie

VISIE

Opzoek naar food for thought? Bekijk onze video om meer te leren over hoe onze Quorn producten gemaakt worden. De basis van onze producten is Quorn mycoproteïne. Een super eiwit dat gezond is voor jou en onze planneet.

Meer informatie

RECEPT INSPIRATIE

Laat iedereen versteld staan met onze smakelijke vleesvrije recepten. De recepten zijn overheerlijk en ook nog eens milieuvriendelijk. Een echte win-win.

Bekijk alle recepten

Wist je dat?

90%

Quorn Spaghetti Bolognese bevat 90% minder verzadigd vet dan een zelfde portie met rundvlees†[1]

3 jaar

Als je rundergehakt vervangt voor Quorn Fijngehakt, bespaar je met slechts één maaltijd net zoveel op de uitstoot van broeikasgassen als voor het opladen van je mobiele telefoon gedurende 3 jaar†[2][3]

12x minder

Het waterverbruik voor Quorn fijngehakt is 12x minder in vergelijking met rundvlees†[2]

Veelgestelde-vragen

Alle veelgestelde vragen bekijken