Skip to main content
  1. Home
  2. Over Quorn

Onze Aanpak

Wij bekijken de dingen graag anders

Bij Quorn® bekijken we de dingen graag anders. We weten dat de groeiende wereldbevolking duurzame en gezonde voeding nodig heeft. Daarom hebben wij een andere benadering voor de productie van eiwitten en kiezen we in al onze Quorn producten voor mycoproteïne, een voedzame bron van eiwitten die rijk aan vezels is. Bij Quorn willen we mensen inspireren om gezond te eten met onweerstaanbaar lekkere recepten en nieuwe smaakervaringen van over de hele wereld. Onze missie is om gezonde eiwitten te produceren voor een gezonde planeet.

Ontdek meer over hoe Quorn wordt gemaakt

Bekijk onze video en ontdek meer over hoe Quorn wordt gemaakt. Wij geven een nieuwe draai aan de productie van eiwitten en daarom gebruiken we in al onze Quorn producten mycoproteïne, voor het welzijn van onze planeet.

Meer informatie

Het gaat ons niet alleen om gezonde maaltijden, maar ook om een gezonde planeet.

Meer informatie

Wij kiezen voor een andere benadering voor de productie van eiwitten en daarom verrijken we al onze Quorn producten met mycoproteïne.

Meer informatie

We innoveren voortdurend om het gebruik van plastic te minderen en verpakkingen zo veel mogelijk recyclebaar te maken.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Koken met Quorn is niet altijd hetzelfde als koken met andere voedingsmiddelen. Daarom vind je hier veel inspiratie en tips over het voorbereiden, bereiden en bewaren van je favoriete Quorn producten en recepten. Neem eens een kijkje in onze veelgestelde vragen-sectie voor simpele, gemakkelijk te volgen tips.

Hoe bereid ik Quorn?

Zijn Quorn products gezond?

Mag je Quorn opwarmen?

Wat is mycoproteïne?

Ontdek onze recepten en producten