Ervaar een wereld van fantastisch smakend voedsel

Probeer een van de overheerlijke maaltijdsuggesties van Quorn en ontdek een compleet nieuwe wereld aan spannende smaken. Ontdek interessante manieren om je favoriete recepten eens anders te kruiden. Met onze recepten zet je in een handomdraai de heerlijkste gerechten op tafel.

Recipes

Veelgestelde vragen

Wij zijn altijd bereid om te helpen

Mag Quorn opnieuw opgewarmd worden?
Wanneer je Quorn producten in zelfgemaakte gerechten zoals lasagne, groentetaart, curry of chili gebruikt, kun je ze volkomen veilig weer opwarmen als je ze maar in de koelkast wegzet en binnen 24 uur opeet. Tenminste, als je zolang kunt wachten!
Hoe bereid ik Quorn producten?
Quorn producten zijn eenvoudig te bereiden. Quorn producten kunnen worden bereid in oven, grill, fornuis of magnetron. Quorn producten zijn heerlijk, smakelijk en gemakkelijk te bereiden, volg gewoon de instructies op het pak. In onze bereidingsinstructies voor gerechten met Quorn producten adviseren we vaak om eerst de saus te bereiden en daarna het Quorn product toe te voegen, omdat onze producten meestal een kortere bereidingstijd hebben dan vleesproducten.
Hoeveel Quorn producten zijn er?
Er kan op dit moment gekozen worden uit 8 verschillende Quorn producten in Nederland.
Zijn Quorn producten geschikt voor veganisten?
Quorn heeft een veganistisch assortiment dat geschikt is voor mensen die een veganistisch dieet volgen.

Duurzame voeding

Wist je dat?

Quorn Spaghetti Bolognese bevat 90% minder verzadigd vet dan de vleesvariant

Bespaar het equivalent in CO2-uitstoot van 20,000 waterkokers door eenmaal per week rundvlees te verruilen voor Quorn Fijngehakt

De waterverbruikt voor Quorn fijngehakt is 10x kleiner dan dat van rundvlees

Meer informatie

Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.