Recepten

Aziatische Roerbakschotel met fijngesneden Courgette en Quorn Stukjes

Beoordeel dit recept

217 Kcal Per portie
Per portie 4
10 mins

Ingrediënten

250 g Quorn Stukjes 1 eetlepel plantaardige olie

Ingrediënten voor de Marinade

  • 3 eetlepels sojasaus
  • 3 eetlepels rijstwijn
  • 1 eetlepel ahornsiroop
  • 1 eetlepel verse gember, fijngesneden
  • Ingrediënten voor de Courgettesliertjes
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 2 courgettes, in dunne slierten gesneden met een courgettesnijder of dunschiller
  • 1 wortel, geschild en gesneden in luciferhoutjes
  • 2 lente-uitjes, gesneden
  • 125 g peulen, in de lengte doormidden gesneden
  • 2 paksoi, in stukken gescheurd

Ingrediënten voor de Dressing

  • 2 eetlepels ahornsiroop
  • 2 eetlepels yuzu (indien niet verkrijgbaar, gebruik 2 delen mandarijnensap en 1 deel grapefruitsap)

Gemaakt met Vegetarische Stukjes

Product bekijken