Braziliaanse salade met Quorn Geroosterde Filetreepjes 2.9230769230769 out of 5, 1 based on 26 ratings

Recepten

Braziliaanse salade met Quorn Geroosterde Filetreepjes

26

Beoordeel dit recept

Geniet van de veelzijdige en uitgesproken smaken van deze heerlijke Braziliaanse salade. Met zoete puntpaprika, avocado, mango en Quorn Veganistische Filets, op smaak gebracht met vers limoensap, olijfolie, ahornsiroop en chili. Een spannend en exotisch recept voor een gezonde maaltijd met precies de juiste hoeveelheid pit.

115 Kcal Per portie
Per portie 4
15 mins

Ingrediënten

  • 280 gram Quorn Geroosterde Filetreepjes.
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zout, zwarte peper en limoensap, naar smaak toevoegen
  • 1 puntpaprika, in dunne reepjes gesneden
  • 1 rijpe mango, geschild en in stukjes gesneden
  • 1 rijpe avocado, dun gesneden
  • 1 grote tomaat, dun gesneden
  • 75 g rucola, gewassen en uitgelekt
  • 75 g waterkers, gewassen en uitgelekt
  • 1 eetlepel geroosterde pompoenpitten

Voor de dressing

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel limoensap
  • 1 eetlepel esdoornsiroop
  • 1 kleine rode peper, fijn gesneden
  • ½ theelepel zout

Gemaakt met Quorn Veganistische Filets

Product bekijken