Skip to main content

Vegetarische Burrito's

Dit recept voor pittige Mexicaanse burrito's met Quorn Vegetarische Fijngehakt is het perfecte, eenvoudig te bereiden familiediner. Knapperig, goudbruin en gegrild met gesmolten kaas. Serveer met verse guacamole en verse koriander.

Per portie 4

35 mins

Kost wat moeite

Vegetarian Quorn Mince product packaging with nutritional information

Gemaakt met Quorn Vegetarisch Fijngehakt

Bron van vezels

Sojavrij

Eiwitrijk

Glutenvrij

Ingrediënten

  • 300 gr. Quorn Vegetarische Fijngehakt
  • 2-3 theelepels komijn en munt
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 400 gr. kidneybonen
  • 200 gr. maïs
  • 4 grote tortilla's of 12 kleine
  • 300 gr. geraspte kaas
  • Zout
  • Peper

Guacamole:

  • 2 avocado's
  • 1 groene chilipeper
  • 2 knoflookteentjes
  • 1 limoen
  • Zout

Om te serveren:

  • Verse koriander

Recept

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Guacamole: Meng de gehakte avocado samen met de chili en knoflook. Voeg vervolgens de geplette limoen, zout en peper toe.
  3. Bak de vulling in een pan. Voeg het gehakt toe en bereid volgens de instructies. Haal de pan halverwege van het vuur, en voeg de tomatenpuree en komijn toe. Giet de bonen en maïs af en roer ze door de saus.
  4. Verdeel het mengsel over de tortilla's en rol op. Leg ze in een ovenbestendige schaal en bedek met de geraspte kaas. Bak ongeveer 10-12 minuten in de oven tot de kaas smelt en bruin is.
  5. Serveer met guacamole en verse koriander.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

(9)

3 out of 5 stars

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Je beoordeling

Door verder te gaan, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie over welke persoonlijke gegevens we verzamelen en hoe we deze gebruiken.