Vegetarische Burrito's

Dit recept voor pittige Mexicaanse burrito's met Quorn Vegan Fijngehakt is het perfecte, eenvoudig te bereiden familiediner. Knapperig, goudbruin en gegrild met gesmolten kaas. Serveer met verse guacamole en verse koriander.
Per portie 4
35 mins
Kost wat moeite

Gemaakt met Quorn Vegan Fijngehakt
Bron van vezels
Sojavrij
Eiwitrijk
Ingrediënten
- 300 gr. Quorn Vegan Fijngehakt
- 2-3 theelepels komijn en munt
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 400 gr. kidneybonen
- 200 gr. maïs
- 4 grote tortilla's of 12 kleine
- 300 gr. geraspte kaas
- Zout
- Peper
- 2 avocado's
- 1 groene chilipeper
- 2 knoflookteentjes
- 1 limoen
- Zout
- Verse koriander
Recept
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Guacamole: Meng de gehakte avocado samen met de chili en knoflook. Voeg vervolgens de geplette limoen, zout en peper toe.
- Bak de vulling in een pan. Voeg het gehakt toe en bereid volgens de instructies. Haal de pan halverwege van het vuur, en voeg de tomatenpuree en komijn toe. Giet de bonen en maïs af en roer ze door de saus.
- Verdeel het mengsel over de tortilla's en rol op. Leg ze in een ovenbestendige schaal en bedek met de geraspte kaas. Bak ongeveer 10-12 minuten in de oven tot de kaas smelt en bruin is.
- Serveer met guacamole en verse koriander.
RECEPT INSPIRATIE
Bekijk alle receptenPlaats een waardering of een review
Beoordeel en recenseer
Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.