Couscous Salade met gegrilde groente, yoghurtdip en Quorn Vegetarische Pepersteak 2.9 out of 5, 1 based on 30 ratings

Recepten

Couscous Salade met gegrilde groente, yoghurtdip en Quorn Vegetarische Pepersteak

30

Beoordeel dit recept

Wees creatief en probeer Quorn's Vegetarische Pepper Steak met een zachte yoghurtsaus en een couscoussalade boordevol gegrilde en geroosterde groenten. Ideaal voor de zomer, dit wil je absoluut niet wilt missen.

349 Kcal Per portie
Per portie 4
25 mins

Ingrediënten

  • 2{1} pakken Quorn Vegetarische Pepersteaks{1}
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 kleine ui, gesnipperd
  • 1 {1}oranje{1} paprika, in stukken gesneden
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1{1} theelepel paprikapoeder{1}
  • 160 g couscous
  • 650 ml{1} groentebouillon{1}
  • 1{1} rode{1} paprika, in stukken gesneden
  • 1 rode ui, in grove stukken gesneden
  • 1 courgette, in grove stukken gesneden
  • 1 bosje peterselie, fijngehakt
  • Zout en zwarte peper naar smaak

Ingrediënten voor de yoghurtdip

  • 75 g {1}naturel yoghurt{1}
  • 50 ml kookroom of magere crème fraîche
  • 1{1} eetlepel verse munt, fijngehakt{1}

Gemaakt met Quorn Vegetarische Pepersteak

Product bekijken