Couscous Salade met gegrilde groente, yoghurtdip en Quorn Vegetarische Pepersteak 3.125 out of 5, 1 based on 8 ratings

Recepten

Couscous Salade met gegrilde groente, yoghurtdip en Quorn Vegetarische Pepersteak

8

Beoordeel dit recept

349 Kcal Per portie
Per portie 4

Ingrediënten

  • 2{1} pakken Quorn Vegetarische Pepersteaks{1}
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 kleine ui, gesnipperd
  • 1 {1}oranje{1} paprika, in stukken gesneden
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1{1} theelepel paprikapoeder{1}
  • 160 g couscous
  • 650 ml{1} groentebouillon{1}
  • 1{1} rode{1} paprika, in stukken gesneden
  • 1 rode ui, in grove stukken gesneden
  • 1 courgette, in grove stukken gesneden
  • 1 bosje peterselie, fijngehakt
  • Zout en zwarte peper naar smaak

Ingrediënten voor de yoghurtdip

  • 75 g {1}naturel yoghurt{1}
  • 50 ml kookroom of magere crème fraîche
  • 1{1} eetlepel verse munt, fijngehakt{1}

Gemaakt met Vegetarische Pepersteak

Product bekijken