Ingrediënten

  • 1 Quorn Veganistische Filets
  • 1 eetlepel boter of olie om in te bakken
  • Zout
  • Peper Curry-mayo:
  • 4 eetlepels veganistische mayonaise
  • 1-2 theelepels kerriepoeder
  • 1 eetlepel ahornsiroop
  • Zout Serveren met:
  • Zuurdesembrood, 8 dunne sneetjes (35 g/portie)
  • Romaine sla, in fijne reepjes gesneden
  • Tomaat, in schijfjes gesneden
  • Ui, fijngesneden
  • 1 avocado, in schijfjes gesneden

Gemaakt met Veganistische Filets

Product bekijken

Duurzame voeding

Wist je dat?

Quorn Spaghetti Bolognese bevat 90% minder verzadigd vet dan de vleesvariant

Bespaar het equivalent in CO2-uitstoot van 20,000 waterkokers door eenmaal per week rundvlees te verruilen voor Quorn Fijngehakt

De waterverbruikt voor Quorn fijngehakt is 10x kleiner dan dat van rundvlees

Meer informatie

Op zoek naar inspiratie?

Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op uw computer. Met behulp van deze kleine gegevensbestanden zorgen wij ervoor dat u verbonden blijft met onze website. Deze cookies worden niet gebruikt voor het verzamelen of opslaan van persoonsgegevens.