Skip to main content

Eenvoudige Thaise Rode Curry met Quorn Stukjes

Vegetarian Thai red curry made with Quorn Pieces served in a bowl topped with red chilli and herbs with a spoon on the side

Deze smaakvolle Thaise rode curry is heel makkelijk om thuis te maken! En veel lekkerder dan een afhaalmaaltijd, want je maakt dit gerecht zelf met diepgevroren vegetarische Quorn Stukjes en je zet het in 15 minuten op tafel.

Per portie 4

15 mins

Makkelijk

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes

Eiwitrijk

Arm aan verzadigde vetten

Geen soja

Vezelrijk

Glutenvrij

Ingrediënten

  • 300 g Quorn Stukjes
  • 2-3 theelepels rode currypasta
  • 400 g kokosmelk uit blik
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 1 rode chilipeper
  • 1 lente-ui
  • 1 eetlepel komijnpoeder
  • Zout om op smaak te brengen
  • Olie om te bakken

Recept

  1. Bak de Quorn Stukjes een paar minuten in de olie tot ze goudbruin zijn.
  2. Voeg de currypasta, tomatenpuree en komijnpoeder toe en bak nog even door.
  3. Giet de kokosmelk erover en breng aan de kook, breng daarna op smaak met zout en laat nog een paar minuten zachtjes sudderen.
  4. Hak de chilipeper en lente-ui fijn en garneer om te serveren.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Je beoordeling

Door verder te gaan, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie over welke persoonlijke gegevens we verzamelen en hoe we deze gebruiken.