Eenvoudige Thaise Rode Curry met Quorn Stukjes

Deze smaakvolle Thaise rode curry is heel makkelijk om thuis te maken! En veel lekkerder dan een afhaalmaaltijd, want je maakt dit gerecht zelf met diepgevroren vegetarische Quorn Stukjes en je zet het in 15 minuten op tafel.

Per portie 4

15 mins

Easy

Ingrediënten

  • 300 g Quorn Stukjes
  • 2-3 theelepels rode currypasta
  • 400 g kokosmelk uit blik
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 1 rode chilipeper
  • 1 lente-ui
  • 1 eetlepel komijnpoeder
  • Zout om op smaak te brengen
  • Olie om te bakken

Recept

  1. Bak de Quorn Stukjes een paar minuten in de olie tot ze goudbruin zijn.
  2. Voeg de currypasta, tomatenpuree en komijnpoeder toe en bak nog even door.
  3. Giet de kokosmelk erover en breng aan de kook, breng daarna op smaak met zout en laat nog een paar minuten zachtjes sudderen.
  4. Hak de chilipeper en lente-ui fijn en garneer om te serveren.