Skip to main content

Quorn Vegetarische Fijngehakt Mac 'n' Cheese

Mac n cheese made with a base of Quorn Mince and topped with grated cheddar cheese.

Als je dol bent op mac 'n' cheese, zul je helemaal weg zijn van ons vleesloze recept met Quorn Vegetarische Fijngehakt. De toevoeging van paprika- en kerriepoeder zorgt voor een extra rijke smaak, waar het hele gezin van zal genieten!

Per portie 4

40 mins

Makkelijk

Vegetarian Quorn Mince product packaging with nutritional information

Gemaakt met Quorn Vegetarisch Fijngehakt

Bron van vezels

Sojavrij

Eiwitrijk

Glutenvrij

Ingrediënten

  • 1 zak Quorn Vegetarische Fijngehakt
  • 3 kopjes harde macaroni
  • 1/2 el olijfolie
  • 2 fijngesneden uien
  • 2 tl kerriepoeder
  • 1 tl paprika
  • 2 tl sojasaus
  • 3 eieren
  • 1 2/3 kop melk
  • 1 kop geraspte cheddarkaas

Recept

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Kook de macaroni volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken en zet opzij.
  3. Verhit ondertussen de olie in een middelgrote braadpan. Voeg er de ui aan toe en fruit tot die zacht en glazig is. Voeg er het kerrie- en paprikapoeder aan toe en bak 1 minuut, alvorens er het Quorn Vegetarische Fijngehakt aan toe te voegen. Bak gedurende 2 minuten, tot het gehakt goudbruin is en roer er vervolgens de sojasaus doorheen.
  4. Schep het Quorn Vegetarische Fijngehakt in een ovenvaste schotel en bedek met de macaroni. Meng de eieren en de melk in een aparte kom. Giet het mengsel over de macaroni en strooi er de kaas over.
  5. Plaats de schaal gedurende 30-35 minuten in de oven, tot het goudkleurig is en pruttelt

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

(0)

0 out of 5 stars

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Je beoordeling

Door verder te gaan, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie over welke persoonlijke gegevens we verzamelen en hoe we deze gebruiken.