Quorn Vegan Fijngehakt Mac 'n' Cheese

Als je dol bent op mac 'n' cheese, zul je helemaal weg zijn van ons vleesloze recept met Quorn Vegan Fijngehakt. De toevoeging van paprika- en kerriepoeder zorgt voor een extra rijke smaak, waar het hele gezin van zal genieten!
Per portie 4-6
40 mins
Makkelijk

Gemaakt met Quorn Vegan Fijngehakt
Bron van vezels
Sojavrij
Eiwitrijk
Ingrediënten
- 1 zak Quorn Vegan Fijngehakt
- 3 kopjes harde macaroni
- 1/2 el olijfolie
- 2 fijngesneden uien
- 2 tl kerriepoeder
- 1 tl paprika
- 2 tl sojasaus
- 3 eieren
- 1 2/3 kop melk
- 1 kop geraspte cheddarkaas
Recept
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Kook de macaroni volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken en zet opzij.
- Verhit ondertussen de olie in een middelgrote braadpan. Voeg er de ui aan toe en fruit tot die zacht en glazig is. Voeg er het kerrie- en paprikapoeder aan toe en bak 1 minuut, alvorens er het Quorn Vegan Fijngehakt aan toe te voegen. Bak gedurende 2 minuten, tot het gehakt goudbruin is en roer er vervolgens de sojasaus doorheen.
- Schep het Quorn Vegan Fijngehakt in een ovenvaste schotel en bedek met de macaroni. Meng de eieren en de melk in een aparte kom. Giet het mengsel over de macaroni en strooi er de kaas over.
- Plaats de schaal gedurende 30-35 minuten in de oven, tot het goudkleurig is en pruttelt
RECEPT INSPIRATIE
Bekijk alle receptenPlaats een waardering of een review
Beoordeel en recenseer
Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.