Recepten

Glutenvrije pizza pepperoni

Wie zegt dat een vegan pizza saai is? Voor liefhebbers van pepperoni smaakt deze vegan pizza naar meer.

Per portie 4

40 mins

Makkelijk

Veganistisch

Glutenvrij

Gemaakt met Quorn Vegan Pepperoni

Glutenvrij
Geen soja

Ingrediënten

  • 100g Quorn Vegan Pepperoni
  • 1 kant-en-klare pizzabodem
  • tomatensaus
  • 125g vegan mozzarellakaas
  • 250g cherrytomaten
  • 65g rucola
  • 200 ml olie
  • Een handje cavolo nero of boerenkool
  • Zout

Recept

  1. Giet olie in een hapjespan en verwarm tot ongeveer 150° C. Bak de boerenkoolbladeren tot ze krokant zijn. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Zout.
  2. Snijdt de cherrytomaatjes doormidden. Snijdt de vegan mozzarellakaas in plakjes.
  3. Bestrijk de pizzabodem met tomatensaus. Beleg met pepperoni, cherrytomaatjes en mozzarellakaas. Bak in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking van de pizzabodem.
  4. Serveer direct uit de oven met verse rucola.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

0 out of 5 stars (0)

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Je beoordeling

Door verder te gaan, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie over welke persoonlijke gegevens we verzamelen en hoe we deze gebruiken.