Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Gnocchi met rucola en ragout van Quorn Vegetarisch Fijngehakt

Recepten

Gnocchi met rucola en ragout van Quorn Vegetarisch Fijngehakt

0

Schrijf een review

Dit simpele gnocchi-recept met Quorn Vegetarisch Fijngehakt is perfect voor een lichte lunch of familiediner.

400 Kcal Per portie
Per portie 4
10 mins
Moeilijkheidsgraad Een uitdaging

Ingrediënten

  • Voor de gnocchi
  • 400 g witte aardappelen, geschild en in kwarten gesneden
  • 250 g tofu
  • 200 g bloem
  • 2 eieren
  • 2 theelepels zout
  • 50 g rucola, fijngesneden
  • Voor de ragout
  • 300 g Quorn Vegetarisch Fijngehakt
  • Een beetje olijfolie
  • 1 rode ui, in stukjes gesneden
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 100 g tomatenpuree
  • 60 ml rode wijn (je kunt groentebouillon gebruiken als alternatief)
  • 400 g tomaten in stukjes, uit blik
  • 250 ml groentebouillon
  • 1 kaneelstokje
  • zout en peper
  • Rucolabladeren ter garnering