Katsu Curry met Quorn Vegetarische Stukjes 2.962962962963 out of 5, 1 based on 27 ratings

Recepten

Katsu Curry met Quorn Vegetarische Stukjes

27

Beoordeel dit recept

Heerlijke Oosterse smaken, met verse wortels, uien en knoflook, kokosmelk, kruiden en specerijen, gecombineerd met lekkere Quorn Stukjes. Geserveerd met een garnering van geraspte limoenschil, limoensap en koriander, met kleefrijst en Japans tafelzuur voor de perfecte harmonie op een bord. Een verfijnd recept voor een verrukkelijke maaltijd.

226 Kcal Per portie
Per portie 4
70 mins

Ingrediënten

  • 300 g Quorn Vegetarische Stukjes
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 1 ui, geschild en fijngehakt
  • 5 hele teentjes knoflook, gepeld
  • ½ theelepel gember, fijngehakt
  • 2 wortelen, geschild en gehakt
  • 1½ eetlepel milde kerriepoeder
  • ½ theelepel garam masala
  • 1 eetlepel dikke sojasaus
  • 200 ml groentebouillon
  • 400 ml kokosmelk
  • 2 theelepels honing
  • 1 laurierblaadje
  • 1 eetlepel olie
  • ½ theelepel geraspte limoenschil & limoensap
  • 2 eetlepels koriander, gehakt

Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes

Product bekijken