Pad Thai met Quorn Stukjes

Probeer dit eenvoudige Pad Thai-recept en gebruik Quorn Stukjes om je eigen versie van deze heerlijke Thaise klassieker te maken. Geweldig voor lunch of diner, voor het hele gezin!

Per portie 4

Makkelijk

356 kcal
(Per portie)

4 g of vet

23 g eiwitten
(Per portie)

Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes

Eiwitrijk
Vezelrijk
Arm aan verzadigde vetten

Ingrediënten

  • 300 g Quorn Stukjes
  • 260 g pak rijstnoedels
  • 3 el plantaardige olie
  • 1 rode ui, in dunne plakjes gesneden
  • 3 teentje knoflook, fijngehakt
  • 2-3 rode chilipepers, ontpit en fijngehakt
  • 4 el lichte sojasaus
  • 1 limoen (alleen het sap)
  • 2 grote eieren, losgeklopt
  • Garnering:
  • 4 el verse koriander, grof gehakt
  • 4 lente-uitjes, gehakt inclusief het groene gedeelte
  • 75 g droge geroosterde pinda’s, grof gehakt

Recept

  1. Kook de rijstnoedels volgens de instructies op de verpakking. Spoel de pasta met koud water en laat hem uitlekken.
  2. Verhit de olie in een wok op een hoog vuur en roerbak de Quorn Stukjes gedurende 3-4 minuten, voeg de rode ui toe en laat nog 3 minuten verder garen. Voeg de look en chili toe en roerbak nog 1-2 minuten.
  3. Voeg de sojasaus en het limoensap toe, roer goed, voeg de noedels toe en schud gedurende 1-2 minuten.
  4. Giet langzaam en gelijkmatig de losgeklopte eieren over het geheel en laat ze stollen (ongeveer 1 minuut). Roer kort tot het ei gaar is. Voeg de helft van de garnering toe en roer nog even door.
  5. Strooi de rest van de garnering erover en serveer.

RECEPT INSPIRATIE

Bekijk alle recepten

Plaats een waardering of een review

Beoordeel en recenseer

Geef sterren of schrijf een review voor dit recept.

Je beoordeling

Door verder te gaan, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie over welke persoonlijke gegevens we verzamelen en hoe we deze gebruiken.