
Pad Thai met Quorn Stukjes
Probeer dit eenvoudige Pad Thai-recept en gebruik Quorn Stukjes om je eigen versie van deze heerlijke Thaise klassieker te maken. Geweldig voor lunch of diner, voor het hele gezin!
Per portie 4
0 mins
Makkelijk
356 kcal
(Per portion)
4g of vet
23
g eiwitten
(Per portion)

Gemaakt met Quorn Vegetarische Stukjes
Eiwitrijk
Arm aan verzadigde vetten
Geen soja
Vezelrijk
Glutenvrij
Ingrediënten
- 300 g Quorn Stukjes
- 260 g pak rijstnoedels
- 3 el plantaardige olie
- 1 rode ui, in dunne plakjes gesneden
- 3 teentje knoflook, fijngehakt
- 2-3 rode chilipepers, ontpit en fijngehakt
- 4 el lichte sojasaus
- 1 limoen (alleen het sap)
- 2 grote eieren, losgeklopt
- Garnering:
- 4 el verse koriander, grof gehakt
- 4 lente-uitjes, gehakt inclusief het groene gedeelte
- 75 g droge geroosterde pinda’s, grof gehakt
Recept
- Kook de rijstnoedels volgens de instructies op de verpakking. Spoel de pasta met koud water en laat hem uitlekken.
- Verhit de olie in een wok op een hoog vuur en roerbak de Quorn Stukjes gedurende 3-4 minuten, voeg de rode ui toe en laat nog 3 minuten verder garen. Voeg de look en chili toe en roerbak nog 1-2 minuten.
- Voeg de sojasaus en het limoensap toe, roer goed, voeg de noedels toe en schud gedurende 1-2 minuten.
- Giet langzaam en gelijkmatig de losgeklopte eieren over het geheel en laat ze stollen (ongeveer 1 minuut). Roer kort tot het ei gaar is. Voeg de helft van de garnering toe en roer nog even door.
- Strooi de rest van de garnering erover en serveer.
RECEPT INSPIRATIE
Bekijk alle recepten




Recepten
Thaise Noedelsoep met Quorn Vegetarische Stukjes
Per portie 4
40 mins
99 kcal
(Per portion)


Recepten
Papaya Salade met Appel-Balsamico Azijn en Quorn Vegetarische Stukjes
Per portie 4
30 mins
341 kcal
(Per portion)

Plaats een waardering of een review
(0)
0 out of 5 stars